Thursday, April 29, 2010

Contest Baby Comot Mamam

Alhamdulillah,ummi berpeluang lagi join contest,uihh tinggal 1hari je,jom cepat cepat join,seb baek Syarat-syarat penyertaan senang je:


1. Penyertaan terbuka pada baby yang berumur 3 tahun ke bawah-DONE
2. Sila letakkan banner contest di atas dalam blog anda dan linkkan ke blog ini.-DONE
3. Sila jadi follower blog ini juga. *pertambahan syarat dari pihak penganjur*-DONE
4. Sertakan pic baby anda yang sedang mamam or lepas mamam pun tak apa. Asalkan comot lepas mamam tu ye. DONE

Mase ni ummi nak suapkan baby Anys punye feveret mamam iaitu Bubur carrot+Ikan bilis,nyuurmm memang sedap,tapi walaupun sedap tapi Anys tak nak disuapkan ketika ada iklan TV,yg jadi comot tu pasal Anys geleng gelengkan kepale dia tanda tak boley kacau time tengah fokus kat Iklan TV.hehee,comotle pulak anakku sorang ni. Selain dari bubur,Anys juga suka makan Baby Bites tau,kruppp krupp bunyi dia patahkan biskut dgn menggunakan 2 batang gigi atas dan 2 batang gigi bawah dia tu ,heehe

Ok panjang celoteh lupe nak kenalkan sedikit biodata kami sefamily di bawah ye:

NAMA BABY: Afryna Anys Insyirah
DOB               : 29.05.09
NAMA IBU    :Noor Faizah Mohamed Yussof
NAMA AYAH: Mohd  Zaidi Che Mat



7. Tinggalkan link beserta emel addr di ruangan komen so pihak admin ShoPaLisTic boleh menjenguk anda.

No comments:

Post a Comment